CESTA K CELISTVOSTI


ZRUŠENO! Jarní rovnodennost v přírodě a v pyramidě, 21. - 22. 3.

21.03.2020 10:00

O jarní rovnodennosti světlo přebírá vládu nad tmou. síla života nad smrtí. Čistí se příbytky, zahrady, studánky, vynáší se nepotřebné věci, Morana (Smrtka)...

Máme velkou příležitost k očistě své vnitřní studánky od Morany NEVĚDOMOSTI a PŘIPOUTANOSTI, která sedí na prameni ZDROJE ŽIVOTA, a poznat, kým doopravdy jsme. Jedině tak najdeme vnitřní klid a sílu ve světě nestálosti a nejistoty, jedině tak tvoříme novou realitu

Vyneseme na světlo své stíny, neprospěšné programy a přesvědčení, své milované i nenáviděné vnitřní části, necháme je pít ve studánce PŘIJETÍ a SOUCITU a splyneme se ZDROJEM.

 

Nabídka- v pyramidě, na zahradě, v domě, u posvátného ohniště, případně u krbu...:

Bytí v přítomnosti (meditace), relaxace, rituály, konstelace, wyda a jiná cvičení na posílení, harmonizaci a sjednocení, výlet na silné keltské místo, Om Chanting, Tance míru, jóga smíchu, bubnování, posvátné mlčení...  Necháme se vést přítomným okamžikem. Nic neslibuji. :-) 

 

Zahájení v sobotu v 10 hodin, ukončení v neděli mezi 17 - 18 hodinou.

Můžete přijet na oba dny nebo jen na sobotu až do večera.

 

Cena do 16. 3. (později je cena  o 400 Kč vyšší):

2.850 Kč zahrnuje ubytování, pronájem objektu, program, pobyt v pyramidě a nápoje (čaj, káva, zdravá voda ze studny nebo pyramidální). Pokud budete spát v pyramidě, na místě připlatíte 200 Kč. 

950 Kč zašlete do 16. 3. na účet 670100-2216931313/6210 a 1900 Kč na účet 2000651339/2010, v. s. číslo telefonu.

Cena pouze za sobotu: Na první účet do 16. 3. zašlete 500 Kč, na ten druhý 1.300 Kč. 

 

Jídlo:

Přivezete si svoje (pouze vegetariánské,). K dispozici je kuchyňka. Oběd/večeři můžeme objednat v Rožmitálu. Případně si uvaříme polévku. To budeme řešit až s přihlášenými.

 

Nocleh: K dispozici je několik pokojů, 8 poslelí, 6 matrací. Nádherné prostředí, každý pokoj má jinou barvu... Jen si přivezte spacák (nebo deku) a polštářek. Prostěradlo dostanete. Nebo můžete spát v pyramidě s příplatkem 200 Kč.

 

Cestování:

Věřím, že se dáme dohromady v autech. Případně pro Vás přijedeme do Březnice (od Prahy, Č. Budějovic, Tábora, Písku) nebo do Rožmitálu (od Blovic). Z Teplic a Prahy můžu někoho vzít autem.

 

S sebou:

Karimatku, spacák (deku) polštářek na sezení (a spaní), přezůvky, ručník, skleněnou láhev na pyramidální vodu, buben či jiné hudební nástroje (pokud máte)...

 

Přihlaste se na cestaksobe@seznam.cz co nejdříve, počet míst je omezen.

Napište prosím svoje telefonní číslo, odkud a čím pojedete, zda máte v autě volná místa, zda potřebujete odvoz z Březnice či Rožmitálu...

 

Těšíme se na Vás

—————

Zpět