CESTA K CELISTVOSTI


OD STRACHU K LÁSCE - transformační víkendový pobyt v Pyramidě

30.09.2010 18:00

 

Moravská Nová Ves 30. 9. – 2. 10. 2010

       Zahájení v pátek v 18 hodin, ukončení ve neděli v 17 hodin

 

Jsme svědky přírodních katastrof, prožíváme velká osobní i celosvětová dramata. Změna k lepšímu nastane změnou lidského vědomí.  Ropustíme emoce strachu a viny.  Ponoříme se do vlastního nitra, vrátíme řád lásce a vztahům uvnitř nás. Podíváme se na svá připoutání, zranění, převzaté zátěže a programy, které nám brání žít přítomnost v pravdě, radostí, zdraví a lásce.

Toužíme po lásce, a přitom držíme „ve sklepě“ ve tmě některé své části, často i zraněné dítě. O mnohých aspektech vůbec nevíme. Mluvíme o duchovnu, a myslíme tím stálý úsměv na tváři, potlačení hněvu, strachu, instinktů…Toužíme po Světle a sebepoznání, a přitom se nechceme doopravdy poznat a přijmout, což znamená osvítit světlem vědomí všechny své části. Jsme hologramem celého lidství – je v nás esence Budhy i Krista, násilníka i lháře. Neexistuje nic, co nejsem já. Vše je jedno velké Já. Integrace a transcendence všech našich aspektů vede k prožívání sebe sama jako celistvé (od slova celek) lidské i duchovní bytosti, která má k dispozici všechny energie, je vším – je Jedním (od slova Jednota), která jedině tak ve své síle (ne proti někomu, ani pro někoho) prospívá lidstvu, Bohu, Světlu, lásce. (Egyptské hieroglyfy Síla a Světlo jsou ve svém původním významu totožné.)

 

Místo: Sluneční pyramida, Moravská Nová Ves (u Břeclavi), Poštovní 59, vstup do domu z ulice Výmol

Program (jde o hluboký vnitřní proces): Konstelace na různá témata (vztahy, zdraví, práce, problémy s dětmi, rozhodnutí, pochybnosti, osobní a duchovní růst, hojnost, sebepřijetí, rozvod, smrt…). Posílení a harmonizace těla i ducha: Jóga smíchu, wyda – cvičení druidů, jóga, tance míru, Óm healing, meditace… Možnost zasvěcení do Shambally (není v ceně).

S sebou: Karimatku, poštářek na sezení, deku, pohodlné oblečení, i teplé, hudební nástroje... Pokud chcete spát v pyramidě, vemte si spací pytel. 

 

Přihlaste se prosím   c o   n e j d ř í v e   emailem, kam napište Vaši adresu, telefon, odkud a čím pojedete, zda máte v autě volná místa. Z Prahy můžeme případně jet na hromadnou místenku.

Po celou dobu pobytu se zříkáme alkoholu a jiných omamných látek. Jde nám o bdělost a kultivaci mysli. Burčák z Moravy si však můžete odvézt :-)) Nebo si ho dáme po semináři :-))        

Těšíme se na Vás!

 

Gardra Hana Říhová, www.cestyksobe.webnode.cz, 723 335 572, cestaksobe@seznam.cz

 

 

 

 

—————

Zpět