CESTA K CELISTVOSTI


Blovice u Plzně, v družině ZŠ, Družstevní 650, 10 - 18 h: "ZDRAVÉ ZVÍŘE V NÁS aneb UMÍTE ŘÍKAT NE?" - prožitkový seminář nejen s konstelacemi

29.09.2018 10:00

Instinkty, přirozenost, hravost, bezčasovost = bytí v přítomnosti, bez pocitů viny, ochrana hranic a rodu, sexualita, sebeprosazení, sebeobrana... To jsou aspekty Vnitřního zvířete. Bojíme se ho? Odsuzujeme a potlačujeme ho? Poddáváme se vůli někoho jiného – ze strachu, že ho ztratíme nebo z jeho hněvu, nebo z touhy být „hodní“ a "duchovní", nebo se snažíme ho "zachránit", nebo z pocitů viny? Bojíme se hněvu? Pak jsme odříznuti od zdravé životní síly. 

Zdravé zvíře jde za kořistí, aby se nasytilo. Nepřejídá se, nemanipuluje, citově nevydírá... To vše souvisí s nedostatkem sebepřijetí, sebelásky a sebehodnoty, jejichž základy nevznikly v dětství.

Máme příležitost poznat, jak se našemu Vnitřnímu zvířeti daří a jak se vztahuje k dalším vnitřním složkám, uzdravit ho a opustit programy strachu, viny, popírání, připoutání, tíhy..., přesvědčení, která nám brání žít přítomnost v pravdě, radosti, zdraví a lásce.

 

SEMINÁŘ JE VHODNÝ I PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY, kteří chtějí přijít na tzv. "Rodinné konstelace". Vše výše zmíněné samozřejmě souvisí s rodinou, rodem a osudy našich předků.

Můžete přinést i jiná témata (zdraví, vztahy, práce, problémy s dětmi, hojnost…).

 

Cena: 1000 Kč do 21. 9. na účet 2000651339/2010, v. s. tel. číslo, zprva pro příjeme: Blovice. Později je cena 1 200 Kč

S sebou: Přezůvky, pohodlné oblečení, jídlo a pití na celý den. K dispozici je pouze varná konvice. Hrnky nejsou.

Těším se na Vás i na Vaše zvíře a všechny další části:-)

—————

Zpět